tag:blogger.com,1999:blog-4125612107747840644.post4412036373634389285..comments2015-02-09T12:32:43.135+01:00Comments on lo gourmet: SacherNoemíhttp://www.blogger.com/profile/05879392807531355953noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4125612107747840644.post-63677563907470082492010-12-13T21:48:03.899+01:002010-12-13T21:48:03.899+01:00Moltes gràcies!!! Ara ens ve una època molt bona p...Moltes gràcies!!! Ara ens ve una època molt bona per provar receptes dolces, :)Noemíhttps://www.blogger.com/profile/05879392807531355953noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4125612107747840644.post-34991771914561963582010-12-13T16:33:13.023+01:002010-12-13T16:33:13.023+01:00Felicitats! Segur que els teus companys de feina v...Felicitats! Segur que els teus companys de feina van quedar encantats, per mi el Sacher és el millor pastís que exiteix per celebrar un aniversari com cal!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4125612107747840644.post-26241203487016243992010-12-13T11:37:04.815+01:002010-12-13T11:37:04.815+01:00Dono fe de que varem quedar encantats, i si puc af...Dono fe de que varem quedar encantats, i si puc afegir una cosa, desitjant que tornis a fer anys per veure amb quin requisit ens regales !Celler Sota l'Escalahttps://www.blogger.com/profile/03476906813199708044noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4125612107747840644.post-37285899951948027962010-12-13T09:18:52.238+01:002010-12-13T09:18:52.238+01:00Segur que els de la teva feina estan encantats amb...Segur que els de la teva feina estan encantats amb tu.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.com