3 de gen. 2011

FIDEUÀ

Després del menú de cap d'any, el dia 1 vaig decidir fer una recepta més clàssica. Feia poc em varen passar una recepta de fideuà i la veritat és que va resultar boníssima. Crec que la repetiré molts i molts cops!!


Ingredients:

  • fideus núm.1
  • gambes petites (uns 200 g)
  • fumet (jo vaig utilitzar el Aneto especial Fideuà)
  • tomata
  • all
  • julivert
Preparació:

Primer de tot prepareu el sofregit, ficant en una paella un raig d'oli, la tomata natural ratllada, 1 all xafat i una mica julivert. Deixeu que es sofregeixi fins que comenci a agafar un color marró.
Mentre es fa el sofregit podeu anar pelant les gambes i en reserveu els caps.
Tireu les gambes pelades en el sofregit fins que estiguin cuites.
En la paella que servirà per fer la fideuà hi fiqueu un raig d'oli i quan aquest estigui calent hi tireu els caps de les gambes i els aneu aixafant per treure la substància que tenen dins, un cop cuits els retireu de la paella, seguidament en aquest mateix oli hi tireu els fideus i els rossegeu fins que es tornin foscos. En aquest moment hi fique el sofregit amb les gambes i seguidament el fumet.
Ho deixeu coure fins que els fideus estiguin cuits. Després ho podeu ficar al forn uns minuts fins que les puntes dels fideus s'aixequin.

Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada