- 2 albergínies mitjanes
- 1 ceba
- 250g de carn picada barrejada
- Tomata ratllada (jo utilitzo un pot de conserva de tomata de la meva àvia)
- herbes mediterrànies
- formatge ratllat per gratinar
Preparació:
Partim les albergínies per la meitat (de dalt a baix), i emboliquem cadascuna de les parts amb paper d'alumini. Fiquem les albergínies al forn (a 180ºC) entre 30 i 45 min, fins que comencen a estar toves. Treiem les albergínies del forn, i amb una cullera en buidem la polpa i la reservem.
Mentrestant, ratllem la ceba i fem un sofregit de ceba i tomata, quan el sofregit comença ha estar fet, i afegim un polsim d'herbes i també hi afegim la carn picada. Quan quedi poc perque la carn estigui cuita, hi afegim la polpa de l'albergina, ho deixem coure uns 2 minuts i apagem el foc.
Agafem les les albergínies buides i les anem emplenant de la barreja que hem preparat. A sobre hi fiquem formatge ratllat i ho gratinem. També es pot fer una bechamel.
Si sobra farcit aquest es pot utilitzar per fer un plat de pasta o com acompanyament d'alguna carn.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada