Aquest brownie és ideal per al molt xocolaters!
Per fer les dues capes he utlitzat un motlle més gran (20 x 36) i després l'he tallat per la meitat i l'he farcit de Nutella!!
La idea l'he trobada en el blog de "La cuina de casa"
Ingredients:
- 150 g de xoxolata de cobertura
- 100 g de nous
- 225 g de sucre en pols
- 3 ous
- 125 g de mantega
- 120 g de farina
- 30 g de cacao en pols
- una cullerada de llevat
- 1 beina de vainilla
Preparació:
Batre els ous i el sucre fins que quedin escumosos i doblin el seu volum.
Fondre la xocolata amb la mantega al microones i barrejar-ho per a que quedi homogeni.
Afegir la barreja als ous batuts. Incorporar-hi la farina, el llevat i el cacao.
Obrir la beina de vainilla i raspar-ne les llavors, afegir-ho a la barreja.
Incorporar-hi les nous picades.
Abocar-ho dins del motlle untat amb mantega i coure-ho al forn uns 15 min a 180 ºC.
Ostres, el farcit de nutella ens ha arribat a l'ànima!!
ResponEliminaJe je ej... ja me'n recordo :)
ResponEliminaAmb la capa del mig de nutella és de vici total!!!!!!
Em sembla que haurem de fer-te un examen colectiu, els que tu ja saps !!!!!!!!!!!
ResponEliminaSi Gemma!! les teves idees són genials
ResponEliminaSotaescala, quan vulgueu!!! je je je
ResponElimina