19 de set. 2010

Brownie doble de xocolata i nous



Aquest brownie és ideal per al molt xocolaters!


 Per fer les dues capes he utlitzat un motlle més gran (20 x 36) i després l'he tallat per la meitat i l'he farcit de Nutella!!


La idea l'he trobada en el blog de "La cuina de casa"


Ingredients:



  • 150 g de xoxolata de cobertura
  •  100 g de nous
  •  225 g de sucre en pols
  • 3 ous
  • 125 g de mantega
  •  120 g de farina
  • 30 g de cacao en pols
  • una cullerada de llevat
  • 1 beina de vainilla
Preparació:

Batre els ous i el sucre fins que quedin escumosos i doblin el seu volum.
Fondre la xocolata amb la mantega al microones i barrejar-ho per a que quedi homogeni.
Afegir la barreja als ous batuts. Incorporar-hi la farina, el llevat i el cacao.
Obrir la beina de vainilla i raspar-ne les llavors, afegir-ho a la barreja.
Incorporar-hi les nous picades.
Abocar-ho dins del motlle untat amb mantega i coure-ho al forn uns 15 min a 180 ºC.

5 comentaris:

  1. Ostres, el farcit de nutella ens ha arribat a l'ànima!!

    ResponElimina
  2. Je je ej... ja me'n recordo :)
    Amb la capa del mig de nutella és de vici total!!!!!!

    ResponElimina
  3. Em sembla que haurem de fer-te un examen colectiu, els que tu ja saps !!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. Si Gemma!! les teves idees són genials

    ResponElimina
  5. Sotaescala, quan vulgueu!!! je je je

    ResponElimina