15 de maig 2011

Pastís de tres xoxolates

Aquest pastís el volia fer per l'aniversari de la Pia, però no vaig trobar cuallada, dos dies després al mercat de Girona vaig veure una botiga on tenien cuallada Royal, i vaig aprofitar per comprar-ne.
Aprofitant que aquest dissabte organitzàvem un dinar amb alguns amics a Girona i aprofitàvem per veure Girona Temps de Flors, doncs em vaig decidir a fer-lo per postres. Va quedar realment boníssim.
Es tracta d'una altra recepta de la Gemma de la Cuina de Casa, Gemma ets una crack!!




Ingredients:
  • 150g de xocolata negra
  • 150g de xocolata amb llet
  • 150g de xocolata blanca
  • 150g de sucre
  • 750ml de nata per muntar
  • 750ml de llet
  • 3 sobres de quallada en pols Royal
  • un paquet de galetes digestive
  • 60g de mantega
Preparació:
Per la base, triturar les galetes. Afegir la mantega i barrejar bé fins que quedi una massa ferma i homogènia. Estendre bé per tota la base d’un motlle desmuntable.
El procediment per cada capa és el mateix: posar en un cassó la xocolata negra trossejada, 75g de sucre, 250ml de llet, 250ml de nata, un sobre de quallada i escalfar sense que arribi a bullir remenant bé perquè no s’enganxi la xocolata i no quedin grumolls (com si féssim xocolata desfeta).
Abocar sobre la base de galetes i fer la segona capa, com abans, però ara amb la xocolata amb llet i 50g de sucre (la resta igual que abans). Abocar sobre la capa de xocolata negra amb compte perquè no es barregin i fer la tercera capa, ara amb la xocolata blanca i 25g de sucre.
Posar a la nevera i deixar quallar.



Bon profit!

2 comentaris:

  1. Ei, que la recepta és un clàssic que circula per Internet ;)
    I té l'èxit assegurat, tothom que la prova la repetix segur, je je je... t'ha quedat sensacional!

    ResponElimina