Aprofitant que aquest dissabte organitzàvem un dinar amb alguns amics a Girona i aprofitàvem per veure Girona Temps de Flors, doncs em vaig decidir a fer-lo per postres. Va quedar realment boníssim.
Es tracta d'una altra recepta de la Gemma de la Cuina de Casa, Gemma ets una crack!!
Ingredients:
- 150g de xocolata negra
- 150g de xocolata amb llet
- 150g de xocolata blanca
- 150g de sucre
- 750ml de nata per muntar
- 750ml de llet
- 3 sobres de quallada en pols Royal
- un paquet de galetes digestive
- 60g de mantega
Per la base, triturar les galetes. Afegir la mantega i barrejar bé fins que quedi una massa ferma i homogènia. Estendre bé per tota la base d’un motlle desmuntable.
El procediment per cada capa és el mateix: posar en un cassó la xocolata negra trossejada, 75g de sucre, 250ml de llet, 250ml de nata, un sobre de quallada i escalfar sense que arribi a bullir remenant bé perquè no s’enganxi la xocolata i no quedin grumolls (com si féssim xocolata desfeta).
Abocar sobre la base de galetes i fer la segona capa, com abans, però ara amb la xocolata amb llet i 50g de sucre (la resta igual que abans). Abocar sobre la capa de xocolata negra amb compte perquè no es barregin i fer la tercera capa, ara amb la xocolata blanca i 25g de sucre.
Posar a la nevera i deixar quallar.
Bon profit!
Ei, que la recepta és un clàssic que circula per Internet ;)
ResponEliminaI té l'èxit assegurat, tothom que la prova la repetix segur, je je je... t'ha quedat sensacional!
T'quedat genial.
ResponElimina