Bombó de coco i iogurt:
Ingredients:
- 200 g de iogurt grec
- 50 g de coco ratllat
- 400 g de cobertura de xocolata blanca
- 50 g de mel
Preparació:
En un bol barregem el iogurt grec, la mel i el coco ratllat. D'altra banda fonem la xocolata blanca al microones. Un cop la xocolata està desfeta la anem incorporant a la barreja anterior. Estenem la barreja en una safata i ho fiquem a la nevera per a que qualli (jo ho vaig deixar unes 4 hores, no queda una barreja dura). Tot seguit fem boles de la barreja i les arrebossem amb coco ratllat.
Bombons de cafè i "Huesitos:
Ingredients:
- 250 g de xocolata per postres
- 50 g de mantega pomada
- 125 g de nata líquida
- Pels gustos: una cullerada de cafè soluble, 2 barretes de "Huesitos"
- Per l'arrebossat: fideus de xocolata
Preparació:
Fonem la xocolata al microones. Afegim la mantega i la desfem amb la xocolata calenta. Escalfem una mica la nata líquida i la barregem amb la xocolata. Dividem la barreja en 2 parts: a la primera hi dissolem el cafè i per la segona hi barregem els "Huesitos" trossejats. Emplenem glaçoneres de goma amb les barreges de xocolat i ho congelem. Un cop congelats ho desenmotllem i ho arrebossem amb fideus de xocolata.
Bombó de nous:
Ingredients:
- 200 g de cobertura de xocolata amb llet
- 75 g de nous pelades
Preparació:
Fonem la xocolata al microones i hi barregem les nous trossejades. Amb una cullereta emplenem motlles de paper per a bombons i ho guardem a la nevera.
Eeeeehh!! Aquests no els he provat, ehh! Els hauré de fer veig...:)
ResponElimina