4 de gen. 2010

The Fat Duck

El 4 de desembre, gràcies a un super regal que ens varen fer (crec que el recordarem durant molt i molt de temps), varem poder gaudir d'un sopar extraordinari al restaurant dels afores de Londres "The Fat Duck" del cuiner Heston Blumenthal.
El sopar va ser tot un seguit de noves sensacions, gustos, textures, olors, sabors,... tot això acompanyat d'un servei magnífic.
M'agradaria explicar una mica en que va consistir el sopar, aquest va ser el menú:
Alguns dels plats eren de lo més originals, per exemple hi havia un plat inspirat en el conte "Alícia al país de les meravelles", el plat s'anomenava "Mock Turtle Soup" i era una recepta del 1850, acompanyant el plat hi havia el següent punt de llibre:
Després ens varem trobar amb un plat que s'anomenava "Sound of the sea" i es servia acompanyat  d'un cargol de mar on a dins hi havia uns auricular per poder escoltar el soroll del mar:
També ens va agradar molt un plat anomenat "Flaming Barley Sorbet", que volia destacar les diferents característiques del whisky:
I finalment destacar els postres finals que es servien dins d'una bossa (una bossa tipus de crispetes) i on s'hi podia trobar:
Apa, us animo a tots a fer una escapadeta i gaudir d'un sopar que mai oblidareu!!!!! Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada