4 de gen. 2010

Bombons variats

Sempre feia el mateix tipus de bombons i ja feia temps que tenia ganes de provar alguna recepta diferent. Gràcies a les receptes d'en Jordi Roca del núm. 101 de la revista Cuina i a alguna recepta publicada al blog "La cuina de casa" aquest va ser el resultat:


Bombó de coco i iogurt:
Ingredients:

  • 200 g de iogurt grec
  • 50 g de coco ratllat
  • 400 g de cobertura de xocolata blanca
  • 50 g de mel
Preparació:
En un bol barregem el iogurt grec, la mel i el coco ratllat. D'altra banda fonem la xocolata blanca al microones. Un cop la xocolata està desfeta la anem incorporant a la barreja anterior. Estenem la barreja en una safata i ho fiquem a la nevera per a que qualli (jo ho vaig deixar unes 4 hores, no queda una barreja dura). Tot seguit fem boles de la barreja i les arrebossem amb coco ratllat.

Bombons de cafè i "Huesitos:
Ingredients:
  • 250 g de xocolata per postres
  • 50 g de mantega pomada
  • 125 g de nata líquida
  • Pels gustos: una cullerada de cafè soluble, 2 barretes de "Huesitos"
  • Per l'arrebossat: fideus de xocolata
Preparació:
Fonem la xocolata al microones. Afegim la mantega i la desfem amb la xocolata calenta. Escalfem una mica la nata líquida i la barregem amb la xocolata. Dividem la barreja en 2 parts: a la primera hi dissolem el cafè i per la segona hi barregem els "Huesitos" trossejats. Emplenem glaçoneres de goma amb les barreges de xocolat i ho congelem. Un cop congelats ho desenmotllem i ho arrebossem amb fideus de xocolata.

Bombó de nous:
Ingredients:
  • 200 g de cobertura de xocolata amb llet
  • 75 g de nous pelades
Preparació:
Fonem la xocolata al microones i hi barregem les nous trossejades. Amb una cullereta emplenem motlles de paper per a bombons i ho guardem a la nevera.

1 comentari: