Ingredients:
- 100 g de galetes maria
- 40 g de mantega
- 6 petit suisse de maduixa
- 200 ml de nata líquida
- 5 fulles de gelatina
- 200 ml de llet
- 100 g de sucre
- 1 pot de mermelada de maduixa
- 2 fulles de gelatina
Preparació:
Per fer la base, triturar les galetes i barrejar-les amb la mantega a temperatura ambient. Repartir la barreja per tota la base del motlle desmotllable.
Posar en remull els 5 fulls de gelatina en aigua freda. Escalfar al microones una part de llet i dissoldre-hi la gelatina. A part, barrejar els petit suisse, la nata líquida, el sucre i la resta de llet. Afegim la gelatina i remenem bé. Ho aboquem sobre la base de galeta i ho deixem quallar a la nevera.
Per a ala capa de mermelada, posem en remull els 2 fulls de gelatina en aigua freda. Escalfem 2 cullerades d'aigua i hi dissolem la gelatina. Escalfem una mica la mermelada per tal de liquar-la una mica i colar-la amb un colador ben fi. Afegim la gelatina i remenem bé.
Ho aboquem sobre el pastís ja quallat i ho tornem a ficar a la nevera. Un cop quallada la capa de dalt, desemotllar, decorar i servir!!!
Cada cop les entrades a aquest blog són més llamineres. T'animo a fer-nos coneixedors de les teves idees.
ResponEliminaLlàstima que internet no permet tastar-ho, haurem de buscar una altre via !!!
Ostres ostres, veig q anava endarrerida!! S'hauran de provar aquestes novetats...^^ ja t'enviaré les opinions dels conillets d'índies!! Per cert, ara t'envio la recepta del de pinya via mail. T'animo a seguir penjant receptes per seguir fent-me quedar tan bé als soparsss :)
ResponEliminaclara
Lo gourmet
ResponEliminaTrobo a faltar una recepta de foie, que m'ha dit un ocellet que et surt excel·lent
T'animo a completar més sovint el blog, que el seguim amb interés