7 de març 2011

Pastís de Formatge!

Aquest cap de setmana havia de portar els postres en un dinar d'amics. Durant tota la setmana vaig estar rumiant a veure quines serien les millors opcions, ja que havia de transportar els postres des de Girona fins a Barcelona.


Al final em vaig decidir per fer un pastís de formatge que vaig trobar al blod de "Cuina per llaminers", per mi una de les millors receptes de pastís de formatge, és realment deliciòs. I també em vaig llençar i vaig fer un pastís de xocolata amb avellanes que vaig trobar al blog "Dit i fet", us passo l'enllaç ja que no vaig fer foto: Pastís de xocolata amb avellanes caramelitzades


Ingredients:

  • 250 g de formatge cremòs tipus Philadelphia
  • 250 g de mascarpone
  • 75 g de formatge de cabra en rotlle (sense crosta)
  • 2 iogurts naturals (250 g en total)
  • 150 g de sucre
  •  80 g de farina
  •  1 cullerada de llevat tipus Royal
  • 3 ous
- per a la base de galetes:
  • 150 g de galetes Digestive (també es pot utilitzar Maria)
  • 75 g de mantega
  • 1 cullerada de sucre
Preparació:
Escalfar el forn a 180ºC.
Es trituren les galetes i es barregen amb la mantega fosa i el sucre. Es col·loca la massa resultant al fons d'un motlle desemotllable i s'aixafa amb una cullera. Es cou al forn durant 10-15 min. Es deixa refredar i es reserva.

En un bol gran, es barregen els formatges, els iogurts, els ous i el sucre amb un batedor fins que finalment obtingueu una crema fina.
S'afegeix la farina i el llevat, i es barreja procurant que quedi homogènia i sense grumolls.
S'aboca la mescla sobre la base de galetes i es cou al forn a 180 ºC durant 45 minuts. Es deixa refredar i es reserva a la nevera.

És espectacular! i Boníssim!!! Proveu-ho!!

4 comentaris:

  1. Confirmo que és un postre espectacular!!
    Vaig tenir el plaer de ser un dels assistents al dinar! El millor pastís de formatge! Segur!!

    ResponElimina
  2. Ja veig que al final et vas decidir per dos clàssics amb l'èxit assegurat, je je je...
    Et van quedar sensacionals! I ideals per transportar, que sovint és la part més complicada de fer les postres per trobades lluny de casa ;)

    ResponElimina
  3. Gràcies Josep M., la paella també estava per llepar-se els dits!!! Ho repetirem!

    Gemma,em vaig decidir per ells bàsicament pel transport. Aquest cap de setmana però provo la teva recepta de pastís per xocoaddictes, uhm!

    Gràcies!

    ResponElimina
  4. Hola Noemí,

    El meu nom és Hector i treballo per a la empresa Embotits Salgot (salgot.com), m'encarrego del seu màrqueting online (posicionament a buscadors, community management). Estem en procés de cerca de poder posicionar continguts a diferents medis per poder aconseguir repercussió en els nostres websites (salgot.com i ecosalgot.com). Si t'interessa parlar-ne si us plau contacta'm a:

    nabucosound @ gmail.com

    Gràcies!

    ResponElimina