14 de març 2010

AMANIDA DE TARONJA AMB BACALLÀ I FETA

Ja feia dies que no ficava cap recepta nova!


Les receptes que penjaré avui formen part del menú d'un dinar amb amics. A veure que us semblen!


La primera és una amanida molt original, fresca i amb gustos molt diferents.






Ingredients:

  • Una bossa de "canònigos" nets (es pot fer amb qualsevol tipus d'amanida)
  • 250 gr de carpaccio de bacallà (la quantitat al gust, jo el compro a granel ja preparat a la bacallaneria)
  • 2 taronges mitjanes
  • 1 pot de formatge feta a daus
Preparació:

Acabem de netejar bé els "canònigos" i els fiquem en una font d'amanida, a part tallem les taronges a daus sense la part blanca (reservem el suc que desprèn per fer la vinagreta), i també tallen a tires el carpaccio de bacallà. Escorrem els daus de formatge feta, i barregem tots els ingredients dins de la font.

Per a fer la vinagreta aprofitem el suc de taronja que s'ha generat al tallar-les, hi barregem una mica de vinagre de mòdena i oli d'oliva.

Molt ràpida i molt bona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada