Les receptes que penjaré avui formen part del menú d'un dinar amb amics. A veure que us semblen!
La primera és una amanida molt original, fresca i amb gustos molt diferents.
Ingredients:
- Una bossa de "canònigos" nets (es pot fer amb qualsevol tipus d'amanida)
- 250 gr de carpaccio de bacallà (la quantitat al gust, jo el compro a granel ja preparat a la bacallaneria)
- 2 taronges mitjanes
- 1 pot de formatge feta a daus
Preparació:
Acabem de netejar bé els "canònigos" i els fiquem en una font d'amanida, a part tallem les taronges a daus sense la part blanca (reservem el suc que desprèn per fer la vinagreta), i també tallen a tires el carpaccio de bacallà. Escorrem els daus de formatge feta, i barregem tots els ingredients dins de la font.
Per a fer la vinagreta aprofitem el suc de taronja que s'ha generat al tallar-les, hi barregem una mica de vinagre de mòdena i oli d'oliva.
Molt ràpida i molt bona!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada