Ingredients:
- 13 bombons Ferrero Rocher
- 500 ml de nata líquida
- 1 paquet de Fam Royal per 4
- galetes tipus Digestive (opcional)
- mantega (opcional)
Preparació:
Aquest pastís es pot fer de 2 maneres, amb una base de galeta o sense, si és sense queda com una mena de flam.
Jo m'he decantat per la base de galetes.
Tritureu les galetes i les barregeu amb la mantega ja pomada, fiquem aquesta barreja sobre la base d'un motlle desenmotllable (jo hi fico a sota un paper vegetal de cuina), i ho fiqueu a la nevera.
Tritureu els bombons. En una olla petita i fiqueu tots els ingredients la nata, el preparat de flam royal i els bombons triturats, o escalfeu a foc baix i aneu remanant fins que surtin les primeres bombolles. Apageu el foc i aboqueu la barreja en el motlle, ho torneu a ficar a la nevera i en unes hores ja estarà llest!!
PASTIS DE FERRERO ROCHER!!!!! Quina passada!!
ResponEliminammmmmmm.... deu ser boníssim. Un dia el provaré de fer. Petons
Aquesta recepta és una passada de bona, gràcies per compartir-la i deixar-nos entrar a la teva fantàstica cuina. Salut.
ResponElimina