14 de març 2010

PASTÍS DE FERRERO ROCHER

Per fi penjo la recepta del pastís de Ferrero Rocher. Boníssim, fàcil i pràctic:




Ingredients:

  • 13 bombons Ferrero Rocher
  • 500 ml de nata líquida
  • 1 paquet de Fam Royal per 4
  • galetes tipus Digestive (opcional)
  • mantega (opcional)
Preparació:
Aquest pastís es pot fer de 2 maneres, amb una base de galeta o sense, si és sense queda com una mena de flam.
Jo m'he decantat per la base de galetes.

Tritureu les galetes i les barregeu amb la mantega ja pomada, fiquem aquesta barreja sobre la base d'un motlle desenmotllable (jo hi fico a sota un paper vegetal de cuina), i ho fiqueu a la nevera.
Tritureu els bombons. En una olla petita i fiqueu tots els ingredients la nata, el preparat de flam royal i els bombons triturats, o escalfeu a foc baix i aneu remanant fins que surtin les primeres bombolles. Apageu el foc i aboqueu la barreja en el motlle, ho torneu a ficar a la nevera i en unes hores ja estarà llest!!

2 comentaris:

  1. PASTIS DE FERRERO ROCHER!!!!! Quina passada!!
    mmmmmmm.... deu ser boníssim. Un dia el provaré de fer. Petons

    ResponElimina
  2. Aquesta recepta és una passada de bona, gràcies per compartir-la i deixar-nos entrar a la teva fantàstica cuina. Salut.

    ResponElimina