29 de nov. 2009

CAKE LORRAINE

Aquest cap de setmana hi havia verenar de pa amb nocilla i ganxitos, i vaig decidir fer a més 2 coques (bizcocho) una de dolça i una altra de salada.
Per la salada i consultant el blog Food&Cook vaig decidir fer un Cake Lorraine.




Ingredients:

  • 3 ous
  • 180 g de farina
  • 1 sobre de llevadura
  • 150 g de bacon
  • 100 ml oli
  • 100 ml de llet
  • 75 g de formatge gruyere (jo he fet servir un sobre de formatge ratllat)
  • 150 g de formatge emmental
  • sal i pebre
Preparació:
Separem les clares d'ou i les muntem a punt de neu. Batem els rovells, l'oli, la llet, la llevadura, la farina, la sal i el pebre, fins que no hi hagi grumolls.
A la barreja anterior i afegim la metitat de les clares i tornem a barrejar i després afegim la resta de les clares.
Ratllem formatge gruyere i tallem el formatge emmental a quadradets, i per últim tallem el bacon a trossos (jo ja l'he comprat tallat).
Afegim el formatge a la barreja anterior, i després l'emmetal i el bacon.
Ho fiquem en un motllo engrassat i enfarinat i ho introduïm uns 50 min al forn a 180ºC.

Queda boníssim!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada