Jo els faig amb la Thermomix per anar més ràpid, però es poden fer a mà fàcilment.
Ingredients:
- 500 gr de sucre
- La pell d'una llimona, només la part groga
- 500 gr d'ametlla (jo ja la compro mòlta)
- 100 gr de moniato
- 100 gr de pinyons
- 100 gr d'ametlla picada
Fiquem al vas de la TH31 el sucre i el glassegem durant 20 seg a vel. 5-10 progressiu. Afegim la pell de la limona i repetim l'operació.
Afegim el moniato cuit (jo el faig al forn) i ho barregm 6 seg a vel. 6.
Retirem la massa del vas (jo l'acabo d'amassar a mà) i la guaredem en una bossa de plàstic a la nevera unes 12 hores com a mínim.
Precalentem el forn a 180ºC.
Fem boletes amb la massa, hi clavem els pinyons o les ametlles picades, les col·loquem en una safata de forn forrada amb paper vegetal. Batem un ou i anem pintant les boletes. Introduïm la safata al forn i deixem que es cogui durant 15 min més o menys. Després ho gratinem 2 minutets més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada