Ingredients:
- 200 g de nata per muntar
- 200 g de formatge cremòs tipus Quark
- uns 100 g de Lemon Curd
Preparació:
Barregem el formatge amb el Lemon Curd, muntem la nata (la deixem semi montada), anem barrejant lentament la nata amb la barreja de formatge i llimona. Un cop estigui tot integrat ho repartim en copes de postres i ho deixem una estona a la nevera abans de servir.
Si voleu es pot ficar una base de galetes triturades al fons de la copa!
D'entrada el que cal fer primer és felicitar-te. La presentació dels plats que ens mostres és excel·lent. Tan sols veure els menjars ja disfruto. Poder compartir l'afició a la bona taula i el bon vi és molt agradable.
ResponEliminaEndavant, logurmet !!!!
Quin mousse més bo!!! i sembla fàcil de fer. La presentació t'ha quedat preciosa. Nomès em falta tasatar-lo
ResponEliminaEt felicito pel bloc i per les receptes.
Un petó
Gràcies!!!! tot i que encara em falta molt per arribar a fer receptes tant bones com les del plat blanc!
ResponElimina