23 de nov. 2010

Gotet de galeta, compota i iogurt

Aquesta també és una recepta d'una amiga. Es tracta d'un postre lleuger, fàcil, i amb una molt bona presentació!!



Ingredients:

  • galetes digestive
  • iogurts grecs
  • 2 pomes
  • canyella
  • mikados
Preparació:
Triturem les galets fins que quedi una pols fina.
Fem una compota de poma, tallant la poma a trossos i la fiquem a coure en un cassó amb una mica d'aigua, a mesura que es va coient li anem afegint canyella. Quan estigui tova, apaguem el foc i la triturem.
Barregem els iogurts amb una mica de sucre.
Ja podem montar el postre. En uns gots petits, fiquem  primer la galeta, després la compota i per últim el iogurt.
Ho podem decorar amb galetes mikado i gerds, o bé amb una mica de mel,...

Bon profit!! Gràcies Mònica!!


4 comentaris:

  1. Fàcil de fer, lleuger, boníssim i super elegant! Servit així en gotets queda amb una presentació de luxe.

    ResponElimina
  2. Hola!
    Des del bloc olletadeverdures.cat fa temps que intentem aplegar tots els blocs de cuina, gastronomia i vins escrits en català dins d’una secció anomenada gastrosfera.cat. Fa molt poc hem “descobert” el teu i avui t’escric per a fer-te saber que l’hem inclòs. Espero que no et faci res, però si no vols constar-hi ens ho dius, si us plau: no voldríem tenir-te sense el teu consentiment!

    I estic d'acord amb la mestra Gemma: boníssim i amb una presentació de luxe!

    ResponElimina
  3. I tant Massitet! encantada de formar-hi part!!

    ResponElimina
  4. A més de ser unes postres ben bones són fàcils de fer i la presentació t´ha quedat fantàstica!! petonets!!

    ResponElimina