Ingredients:
- galetes digestive
- iogurts grecs
- 2 pomes
- canyella
- mikados
Preparació:
Triturem les galets fins que quedi una pols fina.
Fem una compota de poma, tallant la poma a trossos i la fiquem a coure en un cassó amb una mica d'aigua, a mesura que es va coient li anem afegint canyella. Quan estigui tova, apaguem el foc i la triturem.
Barregem els iogurts amb una mica de sucre.
Ja podem montar el postre. En uns gots petits, fiquem primer la galeta, després la compota i per últim el iogurt.
Ho podem decorar amb galetes mikado i gerds, o bé amb una mica de mel,...
Bon profit!! Gràcies Mònica!!
Fàcil de fer, lleuger, boníssim i super elegant! Servit així en gotets queda amb una presentació de luxe.
ResponEliminaHola!
ResponEliminaDes del bloc olletadeverdures.cat fa temps que intentem aplegar tots els blocs de cuina, gastronomia i vins escrits en català dins d’una secció anomenada gastrosfera.cat. Fa molt poc hem “descobert” el teu i avui t’escric per a fer-te saber que l’hem inclòs. Espero que no et faci res, però si no vols constar-hi ens ho dius, si us plau: no voldríem tenir-te sense el teu consentiment!
I estic d'acord amb la mestra Gemma: boníssim i amb una presentació de luxe!
I tant Massitet! encantada de formar-hi part!!
ResponEliminaA més de ser unes postres ben bones són fàcils de fer i la presentació t´ha quedat fantàstica!! petonets!!
ResponElimina