Aquest diumenge teníem dinar familair i em va semblar una bona ocasió per ficar en pràctica aquesta recepta.
Aquesta recepta me la va passar una amiga i és una passada de fàcil i de bona. Sembla salmó fumat!!
Ingredients:
- un tall de salmó (demanar a la peixateria que facin un tall de salmó de 3-4 dits i que treguin l'espina del mig, de manaer aque quedin dues penques)
- un got de sal
- un got de sucre
- fulles de maria lluïsa
- pell d'una llimona
- fonoll
Preparació:
Col·loquem les dues penques de salmó una sobre l'altra de manera que la pell quedi per sobre a dalt i a baix.
Barregem la sal, el sucre, la maria lluïsa i la pell de llimona.
En un paper film posem una mica de la barreja de sal i sucre i a sobre el salmó, ho acabe, de cobrir amb la resta de la barreja. Ho emboliquem ben embolicat i ho posem en un plat a la nevera d'1 a 2 dies.
Passat aquest temps veurem que el salmó ha perdut aigua i ha quedat com confitat.
El netejem amb un drap i treiem la sal i el sucre.
Tallem el salmó a làmines ben fines i el fiquem en una bandeja on el cobrirem de fonoll i oli d'oliva.
Que aprofiti! Gràcies Clara!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada