Ingredients:
- galetes (tipus Digestive)
- mantega
- 1 sobre de flam royal
- 1/2 litre de llet
- 2 sobres de gelatina
- 750 g de fruites del bosc
Preparació:
Preparar la base de galeta (triturant la galeta i barrejant-la amb la mantega) i estendre-ho a la base d'un motllo desmontable. Ficar-ho a la nevera.
Preparar el flam seguint les instruccions de l'embolcall. Vessar el flam sobre la base de galetes i deixar-ho refredar a la nevera ( unes 2 hores per a que qualli bé).
Preparar la gelatina seguint les instruccions de l'embolcall, barrejar-hi les fruites abans de que la gelatina es refredi i ficar-ho sobre el pastís. Guardar-ho de nou a la nevera fins que la gelatina hagi quallat.
Bon profit!!!
Ostres, quina casualitat, aquest divendres que ve tinc un sopar a casa i he triat aquest mateix pastís per fer! A veure si em queda tan bé com a tu :)
ResponEliminaI tant!!! És molt bó!!! ;)
ResponEliminaQuina merevella de pastís. Has pensat fer-lo per alguna ocasió fora de casa ( a veure si tenim sort ! ) ?
ResponEliminaEt va quedar fantàstic!! el cert és que la mescla d´ingredients és ben resultona oi? petonets
ResponElimina