7 de nov. 2010

Postre dinar de Fires: Pastís de Flam i Fruites del bosc

A més a més dels panellets i petit fours que varen portar els nostres amics, volia fer un postre que no fos molt pesat, i fa poc al blog "Dit i fet" hi vaig veure aquesta recepta i em va agradar, jo l'he modificada una mica canviant el pa de pessic per una base de galeta.


Ingredients:

  • galetes (tipus Digestive)
  • mantega
  • 1 sobre de flam royal
  • 1/2 litre de llet
  • 2 sobres de gelatina
  • 750 g de fruites del bosc
Preparació:

Preparar la base de galeta (triturant la galeta i barrejant-la amb la mantega) i estendre-ho a la base d'un motllo desmontable. Ficar-ho a la nevera.
Preparar el flam seguint les instruccions de l'embolcall. Vessar el flam sobre la base de galetes i deixar-ho refredar  a la nevera ( unes 2 hores per a que qualli bé).
Preparar la gelatina seguint les instruccions de l'embolcall, barrejar-hi les fruites abans de que la gelatina es refredi i ficar-ho sobre el pastís. Guardar-ho de nou a la nevera fins que la gelatina hagi quallat.

Bon profit!!!

4 comentaris:

  1. Ostres, quina casualitat, aquest divendres que ve tinc un sopar a casa i he triat aquest mateix pastís per fer! A veure si em queda tan bé com a tu :)

    ResponElimina
  2. Quina merevella de pastís. Has pensat fer-lo per alguna ocasió fora de casa ( a veure si tenim sort ! ) ?

    ResponElimina
  3. Et va quedar fantàstic!! el cert és que la mescla d´ingredients és ben resultona oi? petonets

    ResponElimina